Dongguan Sichun Plastic Products Co., Ltd.

Nyheter

Spåra coronaviruss globala spridning
Släpp tid: 2020-05-08 22:27:26  träffar: 14

Sedan december har viruset spridit sig till nästan alla kontinenter och antalet fall fortsätter att öka.


Myndigheterna i 213-länder och territorier har rapporterat mer än 3,871,000 nya fall av koronavirus över hela världen sedan Kina rapporterade sina första fall till Världshälsoorganisationen (WHO) i december.


Den   pandemi   har nått alla kontinenter utom Antarktis.Den stora majoriteten av fallen och dödsfallen ligger nu utanför det kinesiska fastlandet, Wheer och#101; utbrottet började.

I Kina har Hubei-provinsen, hem till elva miljoner människor, drabbats hårdast.De flesta av infektionerna är centrerade i sin huvudstad Wuhan, Wher& _.101. Utbrottet tros ha börjat på en marknad för vilda djur.


Antalet nya fall på det kinesiska fastlandet har minskat.Fler nya fall av koronavirus rapporteras nu utanför det kinesiska fastlandet än inom landet, eftersom en varaktig lokal överföring rapporteras i Italien, Spanien, Förenta staterna och andra länder och andra länder.35.101.


Sjukdomen har drabbat Förenta staterna särskilt hårt.Omkring   1,260,000   fall har rapporterats i landet och   75,670   Patienterna har dött.

Men experterna s äger att det gör det. Det är oklart hur dödligt viruset verkligen är, delvis på grund av ett stort antal fall. inklusive lindriga eller asymtomatiska infektioner     kan aldrig diagnostiseras.I USA har New York City till och med   Sa till läkare   att inte testa de flesta sjuka människor om de inte&DAR35,39,läggs in på sjukhus.

Direktör för Förenta staternas nationella institut för allergier och infektionssjukdomar, dr Anthony Fauci,   har satt in viruset "rouppe 8217s;s mortalitet" ungefär 2%, medan WHO:s   har uppskattat 3.4%.

I Förenta staterna, som för närvarande är en global oroshärd, har tjänstemän   tidigare insatser för att begränsa viruset, med fokus på lindring   och arbetar för att dämpa viruset 8217; kollision istället.Från och med mars 25, minst 180 miljoner människor     mer än hälften av landets befolkning 8217;   De har beordrats att stanna hemma.



Tidigare: Bolsonaro fortsätter att avfärd...

Nästa: Dateci Voce: Italienska kvinnor k...