Dongguan Sichun Plastic Products Co., Ltd.

Nyheter

Forskare som tittar på spridningen av Oregon COVID-19-varianten
Släpp tid: 2021-03-11 09:52:33  träffar: 11

PORTLAND, malm.    Dennya varianten av COVID-19 som utvecklades i Oregon hittades i en hälsovårdsmiljö i Marion County.

0489110a-c67e-40fd-aa04-89081e3cfb2e-large16x9_OHSUantibodytestcaptioned.jpg

Forskare försöker fortfarande ta reda på hur det kommer att påverka människor.


Orgonvarianten liknar versioner av viruset i Storbritannien, och den har listats som en variant av oro.


Brian O'Roak, docent i molekylär och medicinsk genetik vid Oregon Health&Science University, och hans team hittade den hemodlade stammen. De försöker fortfarande ta reda på hur långt det har spridit sig i samhället.


\"Det har visat sig att denna kombination av varianter är mer resistenta mot attneutraliseras av humana antikroppar, men vi har fortfarande mycket att lära oss om vad det kan betyda utanför labbet i en riktig-världssituation, ”sa han måndag.


RELATERAD: Mer smittsam brasiliansk virusvariant dyker upp i Oregon

Han sa trotsnya varianter är vacciner fortfarande mycket effektiva mot svår sjukdom och död.


O' Roak säger justnu att de försöker fortfarande bedöma hur långt varianten har spridit sig och om den' s ingår i detta utbrott.


"Vi' vi har bara upptäckt enstaka fall av denna mutation inom utbrottet. Vi tror inte att det var det enda fallet inom utbrottet som innehöll denna mutation. Men hittills har vi inte sett det ut i det bredare samhället än,&sa han.#&#"

Ny COVID
19 Variant startar i Oregon (KATU

23.00)

--

Ken Stedman, biologiprofessor vid Portland State University, säger att han inte är så bekymrad över varianterna men folkhälsovården borde hålla reda på dem.

Han säger samma saker som vi

39, vi har gjort för att begränsa spridningen av COVID som att ha på sig masker och tvätta händer fungerar också mot varianter. Och han säger att samma folkhälsoåtgärder också kan bidra till att begränsa antalet varianter vi ser.

&#

\"Ju mer replikering du har, desto fler varianter kommer du att generera och desto fler möjligheter de måste sprida sig, sade Stedman. ”Vilket är en annan anledning till att vi vill fåner siffrorna. Ju färre siffror vi har, desto färre typer av varianter kommer faktiskt att uppstå av sig själva. ”

Andra experter i Portland State säger att de tror att andra fall med Oregon-mutationen pågår oupptäckt.


Det är som att ha

103; en råttangrepp. Om du ser en råtta i ditt hus vet du att det förmodligen finns 10, 20 eller 30 fler. Så om du ser ett fall av detta av en slump, vet du att det finns många, många fler runt, \\ biologiprofessor Luis Ruedas."&#Nya COVID"19 Variant börjar i Oregon (KATU4 PM)

--

Justnu sekvenserar forskare vid OHSU cirka 1% av fallen i Oregon.


Jag tror definitivt att vi är på vissa sätt i ett lopp mot tiden, och ju snabbare vi kan få människor att vaccineras desto bättre kommer vi att ha det verkliga viktiga skyddet mot allvarlig sjukdom,
O

39; Roak sa.""&#

OHSU-teamet hoppas kunna öka sekvenseringsinsatserna härifrån och helstnå 10% till 15%, i ett försök att bättre spåranya varianter.


Tidigare: Vilken roll har skyddet för ansi...

Nästa: COVID-19-neutraliserande antikrop...